World Aids Day Galan sedan 2013

World Aids Day Galan sedan 2013

Worlds Aids Galan

Vårt samarbete började 2013 och det kändes att det var 5-års jubileum när World Aids Day Galan slog upp dörrarna till Hamburger Börs den 1 december. Och det var många, både i publiken och på scen, som spenderade årets viktigaste söndag på galan. Bland de som uppträde fanns bland många fler Babben, Lili & Susie, Pernilla Wahlgren, Alcazar, Anne-Lie Rydé och Lill Lindfors! Konferencier var givetvis initiativtagaren och grundaren Peter Englund från Diamond Dogs. Peter som är initiativtagare till World Aids Day och våra kunder har haft mycket stor glädje av varandra och för oss är det sociala engagemanget en mycket viktig del för företag.

Här var det Subito som fungerande som eventbyrå och dom är i särklass bäst i landet på det dom gör. Jag är ett stort fan av detta företag och de som arbetar där och kan varmt rekommendera en kontakt med dom.

Om Subito

Företagsevent, jubileum, möten, party, kick-off, gala, invigning, premiär – kärt barn har många namn. Det handlar om FEST och vi är festfixare. Prata med oss om hur vi kan hjälpa just ditt företag göra festen som ingen vill missa och alla pratar om efteråt.

Hos oss är alla lika välkomna oavsett bransch, storlek på företag eller plånbok. Precis som det ska vara när man kommer till en fest! Vi är en liten byrå med stora idéer och stor kreativitét. Därför är många av våra uppdragsgivare välkända företag som uppskattar det engagemang eventbyrån Subito ger sina kunder. Att vi inte är så många till antalet gör att hela Subito alltid arbetar med våra uppdrag och att hela byrån är engagerade i det vi gör.