Magic Xmas 2018

Magic Xmas 2018

JULSHOW & MIDDAG – FESTEN KAN BÖRJA

 Nu är det dags att boka bord till årets stora händelse – julfesten. Klingande glas, nylagade läckerheter och en spektakulär underhållning är de självklara ingredienserna. MagicXmas bjuder på precis allt det, och lite till.

EN FÖRTROLLANDE HYLLNING TILL JULEN
Med värme, glädje och gemenskap bjuder några av Sveriges stjärnkockar in till ett dignande nordiskt julbord ackompanjerat av en glittrande show fylld av magi, överraskningar, humor, hisnande akrobatik och dans i absolut världsklass. En upplevelse du kommer att minnas lång tid framöver.

FESTEN FORTSÄTTER
Efter middagen öppnar baren och dansen drar igång. Vårt grymma liveband och vår DJ kommer att turas om att hålla i gång er alla hela vägen fram till midnatt. Och vi törs lova att det kommer att bli ett rejält ös under discokulorna, från början till slut.

Vi har i flera år samarbetat med Robert Bronett och det är alltid lika spännande och utvecklande att följa honom och hans team i deras vardag som faktiskt handlar om att ge människor oavsett ålder en fantastisk upplevelse, ett minne för livet. Vi ser fram emot att hjälpa till med marknadsföringen kring detta event i år igen.