Gardefalk & Co Mäklarbyrå i Kalmar

Gardefalk & Co Mäklarbyrå i Kalmar

Att hitta sitt nya hem eller att sälja ett som är fullt av minnen kan vara svårt. Då är det viktigt att anlita någon som bryr sig. Gardefalk & Co’s tror på personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. För dom är alla lika viktiga, oavsett om Du är köpare, säljare, spekulant eller ingetdera i dagsläget.

Erfarenhet och kunskap är viktigt i alla yrken. Mäklarbranchen är inget undantag. För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare så krävs det både erfarenhet, genuint engagemang och kompetens. Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande.

Gardefalk & Co är en fristående fastighetsmäklarbyrå och har därför inga geografiska begränsningar. Så oavsett om du vill hitta ert drömboende eller sälja i Kalmar, Färjestaden, på Öland, i Nybro eller i Mönsterås med omnejd så kan dom hjälpa Er!

Vi har hjälpt Gardefalk & Co under flera år med olika typer av marknadsinsatser och även byggt deras hemsida samt medverkat till att skapa den starka kanalstrategi som företaget bedriver via sociala medier på ett utmärkt sett. Skickligt och personligt hela vägen. Äkta vara räcker långt.