Om oss

Hej! jag heter Mathias

Vi utför både kortsiktiga & långsiktiga uppdrag åt våra partners och arbetsområdet sträcker sig över hela Scandinavien. Marknadsföring och försäljning ser vi som en tävling - Vi älskar att vinna!

Senior Marketing Advisor Mathias Lindsäth

Strategisk marknadsplanering

Skapa strategisk marknadsplan, branding och aktiviteter som följer satt affärsplan och skapar önskad utveckling enligt uppsatta försäljningsmål.

Digital marknadsföring

Vi älskar den digitala marknadsföringen och har många års erfarenhet och kan hjälpa dig att lyckas på nätet. Vi har goda kunskaper i samtliga plattformar.

Sociala medier

Vi har mycket goda kunskaper i sociala medier och bloggar. Vi har ett mycket stort nätverk bloggare och influensers. Att få företagets sociala medier att fungera gör stor skillnad

Kampanj managment

Skapa resultat-drivande kampanjer som kort eller långsiktigt lyfter försäljning eller ökar medvetenhet om särskild produkt eller tjänst.

Trycksaker

Vi har mycket god erfarenhet av att ta fram trycksaker, allt ifrån visitkort, flyers och infobrev till snygga broschyrer. Vi har även översättare för flerspråkigt behov.

Kampanjstrategier

Behöver du boosta din försäljning? Vi hjälper dig att skapa en kampanjstrategi som lönar sig . Vi kan även vara behjälpliga med kostnadseffektiva inlöp.

Start-up

Bygger upp företagets profil genom logotype, färger, content, digital plattform samt marknadsplan, kort och långsiktig med releaseplan som skapar önskad effekt.

Event & Mässor

Vi hjälper dig hela vägen från idé & design till uppbyggnad och genomförande. Vi har mycket god kontakt med de olika mässhallarna i Norden/ Europa.

24/7 Support

Som kund hos oss är du aldrig ensam, vi ställer upp i alla väder och är aldrig längre bort än ett samtal. Vår erfarenhet och vårt kontaktnät står alltid till våra kunders förfogande

Empower you company with marketing expertise!

Samarbetspartners

Vårt nätverk utav underleverantörer och samarbetspartners är mycket dedikerade till sina uppdrag och dom är noga utvalda för att säkerställa rätt produkt till rätt pris varje gång. Vi ser fram emot att presentera dig för dom som eventuellt komma beröra ditt projekt hos oss.

Kontakta oss enkelt här!