Digital postbox! Nu är den äntligen här…

Digital postbox! Nu är den äntligen här…

Som ett led i den ökade digitaliseringen av dokumenthantering finns nu också en efterlängtad tjänst- Digital Postbox som erbjuder en komplett digital posthantering. För företag och privatpersoner.

Den underlättar din vardag enormt och gör att din posthantering blir så mycket smidigare, deras system skannar din post och du får den digitalt skickad till din e-post vilket innebär att du då slipper all pappershantering.

Genom att hyra en digital brevbox hos brevboxar.se så förenklar du din posthantering. All din post skannas då in och du kan antingen få den skickad till din e-post eller lagra den. Då kan du logga in på tjänsten och på så sätt se dina dokument. Här kan du enkelt hantera din post och förvara den i mappar som betalt eller obetald osv.

Detta underlättar också när du befinner dig på resande fot eftersom du då ändå har tillgång till din brevlåda. Om du önskar att brev eftersänds till någon annan så finns den funktionen också och skickas då till personens e-post. Är du företagare så skickar vi enkelt dina fakturor direkt till ditt bokföringssystem, vilket gör att du aldrig missar något.

Du slipper alltså alla papper och att hålla ordning på dessa. Det finns ett smidigt sökningssystem som gör att du enkelt kan få upp brev sorterat efter avsändare, fakturanummer, med mera. Detta gör att du också enkelt kan hålla koll på din post och inte riskerar att tappa bort viktiga dokument.

Besök dom på www.brevboxar.se

0 Comments

Leave a Comment

Mathias